Seleccioni el seu idioma

AMPLIA AQUESTA IMATGE

Per la vall d'Escrita:

Seguir el GR11 direcció a Sant Maurici fins a la cota 1.700, on trobarem el sender marcat que ens conduirà fins al refugi. Trobarem aquest trencall aproximadament 10 minut abans d'arribar a la porta que delimita el parc de la seva zona perifèrica. Camí indicat i adequat l'any 2007 pel Parc Nacional. (És aconsellable no fer-lo a l'hivern. Risc de allaus.) Horari aproximat: 3h

Des d'Esterri d’Àneu (parada Alsina)  passant per Son del Pi:

Agafar el camí que surt de les escoles, i que porta directament a la població de Son del Pi. Indicat i marcat pel consell comarcal. Horari aproximat fins a Son del Pi: 1’30h. Una vegada hem arribat a Son tenim dues opcions. 

A. Pugem pel camí ramader que ens condueix fins al centre de les Planes de Son, i des d'allí agafem la pista forestal que surt a mà esquerre (mirant el centre) fins que creuats dos barrancs trobem el cartell que ens indica el sender de pujada al refugi (marques grogues).

B. Atravessem el poble de Son en direcció a Jou, i només sortir de Son trobem una pista a la dreta amb cartells indicadors del Refugi i marques de color groc.

Les dues opcions porten fins al camí del refugi (indicat i marcat). Horari aproximat total: 3'30h.

 

 

Des de la Guingueta d'Àneu (parada Alsina):

D'un carrer paral·lel a l'Ajuntament surt el GR11 direcció a Jou. Un cop hem arribat a Jou, (1:30h) entrem al poble deixant el GR a la nostra esquerra i seguim les marques grogues fins el Refugi.
Horari aproximat total: 3'30h. 

Mira't les nostres fotos.

Calendari d'obertura

Els dies en verd tenim obert, els dies de color taronja compra't una esponja.Refugis Online

Per reserves entreu a  "REFUGIS ONLINE " , gràcies !!! Tambè podeu trucar a la Central de reserves. Tel: (34) 973 641 681