Seleccioni el seu idioma

Punt de partida: Refugi Pla de la Font


Horari: 1,30 h Anada i retorn
Desnivell: 210 mts
Altitud Màxima: 2222 mts
Dificultat: Senzilla i ben marcada
Ruta senzilla que transcorre en gran part per dins del bosc, on trobarem punts vermells que ens guiaran tant a l’anada com a la tornada.

- 0h 00’ 2.015 mts - Refugi del Pla de la Font

Sortim del refugi direcció sud al coll de Fogueruix. A uns 200 mts del refugi ens desviem cap a l’est i ens trobem un l’indicador del cim de Quartioles. Tota l’ascensió es realitza per el bell mig del bosc de pi negre , i el tram final travessarem una clariana que ens conduirà fins el cim.

- 0h 30’ 2.222 mts - Cim de Quartiules o Vallenda

Ja podem respirar fons, doncs la vista panoràmica que ens espera és senzillament impressionant. Als nostres peus s’obre la profunda Vall d’Escrita presidida per l’imponent Pui de Linya (2.868 mts) i l’estany de Sant Maurici ens saluda des del seu fons. Observem des del poble d’Espot, la nostra estimada Pica d’Estats, el Ventolau, el Montroig, el Montvalier... fins el Pic de l’Orri i serres més llunyanes com la del Port del Comte o la serra del Cadí.

- 0h 50’ 2.150 mts - Mirador
Tornarem enrere fins a la clariana, on ens dirigirem a l’oest cap a un gran arbre mort on trobarem el primer punt vermell. Continuarem pel bosc de pi negre amb baixada tota l’estona, i trobarem les senyalitzacions fins arribar al mirador, on hi ha instal·lada una taula d'orientació. Tornada evident fins al refugi 10 min.

- 1h 2.150 mts
Refugi del Pla de la Font

 

Mira't les nostres fotos.

Calendari d'obertura

Els dies en verd tenim obert, els dies de color taronja compra't una esponja.Refugis Online

Per reserves entreu a  "REFUGIS ONLINE " , gràcies !!! Tambè podeu trucar a la Central de reserves. Tel: (34) 973 641 681