Seleccioni el seu idioma

Sortim del refugi Pla de la Font (2015mts) direcció sud cap al coll de Fogueruix; 200 mts abans d'aquest girarem a l’oest cap al bosc (indicador direcció Pinetó). Pugem al cim de lo Planell, Milpotros i cim del Pinetó (2646 mts).

A partir d'aquest punt començarem a baixar cap a la vall de Cabanes passant pel coll del Pinetó.

Des d’aquÍ ens dirigim direcció nord cap a la bassa on trobarem unes fites que ens marquen direcció oest. Seguim les fites fins a veure l’estany Llong a la nostra dreta. Continuem una mica més fins a trobar la bifurcació cap a l’estany Llong (prat d'herba).

Passarem pel costat esquerre de l’estany fins a trobar el camí que arranca del final d'aquest  Continuem aquest camí ja una mica fressat fins a la bifurcació de l’estany Negre de Cabanes. (Camí molt fressat).

Baixarem un bon tros fins a trobar el pont (el qual no travessarem). Anem a la dreta cap a les planes de Breviari seguint indicadors i estaques. Creuarem el prat i pujarem fins el pas del Coro.

Agafem la pista a la dreta i a 50 mts trobarem l’indicador del refugi. Seguim aquest camí que va per dins el bosc seguint les estaques grogues, fins arribar als prats de sota del refugi, on trobarem un nou indicador. Remuntarem els últims 180 mts de desnivell fins arribar al refugi.

Desnivell +950 mts - 950 mts

Mira't les nostres fotos.

Calendari d'obertura

Els dies en verd tenim obert, els dies de color taronja compra't una esponja.Refugis Online

Per reserves entreu a  "REFUGIS ONLINE " , gràcies !!! Tambè podeu trucar a la Central de reserves. Tel: (34) 973 641 681